3 september 2022

Inschrijving voor Waadhoeke
Fietstocht 2022 is gesloten!

Waadhoeke Fietstocht laat je genieten van de prachtige gemeente Waadhoeke in Noordwest Friesland! Met vier verschillende routes langs dijken, weilanden, pittoreske dorpen en de stad Franeker is er voor elke fietser een uitdaging. Of je nu een toerfietser, een (amateur) wielrenner of sportieve fietser bent. Ontdek, ervaar én proef Waadhoeke!

4 nieuwe routes in 2022

Voor de tweede editie van Waadhoeke Fietstocht zijn 4 prachtige routes ontwikkeld. Alle routes starten opnieuw aan de Breedeplaats in Franeker, ditmaal vanuit de Hofstraat. De routes tonen de wijdsheid van de regio in Friesland. Elke afstand heeft een eigen karakter door de gepasseerde dorpen en ondernemers. Klik snel op onderstaande button voor meer informatie.

ROUTES

Ervaar en ontdek Waadhoeke!

Door de nieuwe routes passeren de deelnemers nieuwe ondernemers en bezienswaardigheden in Waadhoeke. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de volgende pagina. Tijdens Waadhoeke Fietstocht zie je niet alleen Waadhoeke maar proef en ervaar je het direct!

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Finishplein 2022

Waadhoeke Fietstocht kent een unieke finish op It Sjûkelân in het hart van Franeker. It Sjûkelân, bekend van de PC-finale bij het kaatsen, biedt een prachtige plek om bij te komen na de fietstocht, elkaar te ontmoeten en nóg meer te ervaren van Waadhoeke. Het eerste drankje maakt deel uit van je inschrijfgeld!

Verschillende horecaondernemers bieden een hapje aan, lokale organisaties tonen en verkopen hun Waadhoekse producten en DJ Quickfinger zorgt voor de muzikale sfeer!

FINISHPLEIN

SPONSOREN & PARTNERS